(Vida Press)

Kõik isetehtud toidud ei pea olema meeletud vaaritamised. Mehise, maitsva, kuid imelihtsa kastme saab makaroniportsule valmis keevitada vaid paari minutiga.

Kõigepealt pane makaronid keema. Võta kaks purgitäit purustatud tomateid ja kalla need pannile. Enne seda võid pannile ka natuke õli kallata. Lase tomatid podisema, viska julge käega pipart ja soola. Siis tuleb see natuke tervislik osa: kaks peotäit värsket basiilikut, hakitud või terved lehed. Ja siis tuleb see kõige parem osa: terve pakitäis riivitud mozzarella juustu.

Ja kui juust on sulanud, siis tõsta seda jumalikku ollust makaronidele ja tunne ennast hästi. Sama kaste läheb väga edukalt ka pitsapõhja peale ning sellele saab lisada mida hing ihkab: tuunikala, hakkliha, peekonit ja mida kõike veel.

Jaga artiklit

1 kommentaar

E
Eestlane!  /   12:50, 17. juuni 2017
.. ütleb: makaronihunnikule või makaronidest hunnikule!
" Hunnikule makaronidele"... ha-ha-haa! Greeteke, mis sa sellest arvad? Ja miks "hunnik"? Kuidagi võigas (s..hunnik!) ?
Lihtsalt " makaronidest" piisab ju küll!

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis