Päevaretsept

Unusta mikrolaineahi: kokk annab nõu, kuidas kõige paremini pitsat üles soojendada 

Toimetas Vidrik Võsoberg, 26. august 2018, 15:03
 Pixabay
Miski ei too päevavanusele pitsale tagasi seda hiilgust ja maitset, mis sel oli otse ahjust tulles. Aga siiski on see päris soliidne roog ka järgmisel päeval. Kui sa pole just külma viilaka fänn, siis tõenäoliselt torkad pitsa mikrouuni – ja saad nätske ning ligase toidu.

Kuid järgijäänud pitsa (ÕL Mehele märkus: kuidas saab pitsat üldse järgi jääda?) väärib paremat saatust. Mentalfloss on vahendanud populaarse Brooklyni pitsarestorani Roberta’si koka Anthony Falco lihtsat ning geniaalset retsepti.

Sisuliselt on ülessoojendamise retsepti salajaseks koostisosaks paar tilka vett.

Aseta pitsalõik teflonpannile ja keera pliit keskmisele kuumusele. Küpseta lõiku kaks minutit või seni, kuni pitsa on alt kergelt pruunistunud.

Nüüd lisa pannile paar tilka vett – pitsalõigust eemale – ja pane kaas peale. Keera kuumus madalaimale tasemele. Auruta nii pitsat täpselt üks minut ja söö.

Samal teemal

22. september 2016, 12:10
KUIDAS KOHELDA ÕIGESTI MEHE PARIMAT SÕPRA ehk Milline on parim meetod pitsa soojendamiseks?

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
vidrik.vosoberg@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee